CPL Filter

kr 450,00kr 600,00

Kvalitets CPL Filter (Polariseringsfilter) i et stort utvalg dimensjoner. Perfekt for alle 7artisans linser samt andre linser. Alle våre filtere holder høy kvalitet og er den perfekte måten å beskytte din linse oppnå bedre farger og mindre gjennskinn med polariseringseffekten. Teknisk

  • 6061 aluminium
  • Importert glass fra tyskland
  • fra 46mm til 82mm størrelse

7Artisans har:

  • 14 dagers angrerett
  • Inntil 5 års garanti mot produksjonsfeil
  • Leveringers rett på døra med DHL Express
Rask og sikker betaling

Et 7artisans CPL / polariseringsfilter er et filter som brukes på et kamera for å redusere refleksjoner og øke metningen av farger i et bilde. Det fungerer ved å blokkere enkelte lysbølger, og lar kun gjennom de som er i en bestemt vinkel i forhold til filteret. Det finnes mange situasjoner der bruk av et polariseringsfilter kan forbedre kvaliteten på bildene dine. Her er noen eksempler på når du bør bruke et polariseringsfilter på kameraet ditt:

Redusere refleksjoner på vann og glass
Når du tar bilder av vann, kan du ofte se refleksjoner som kan ødelegge bildet ditt. Med et polariseringsfilter kan du redusere disse refleksjonene, slik at du kan se gjennom vannet og få et klart bilde. Det samme gjelder når du tar bilder av objekter som er bak glass, som f.eks. vinduer i bygninger eller biler.

Øke fargemetningen
Et polariseringsfilter kan også øke fargemetningen i bildene dine. Dette skjer fordi filteret blokkerer noe av lyset som kommer inn i kameraet ditt, og kun slipper gjennom lyset som kommer fra en bestemt vinkel. Dette betyr at du kan få mer mettede farger og et mer levende bilde.

Få blåere himmel
Når du tar bilder av himmelen, kan et polariseringsfilter bidra til å gjøre den blåere og mer mettet. Dette skjer fordi filteret blokkerer lyset som kommer fra visse vinkler, som kan gjøre himmelen ser blek og utvasket ut.

Redusere blendende lys
Når du tar bilder i sterkt lys eller i direkte sollys, kan et polariseringsfilter bidra til å redusere blendende lys. Dette kan gi deg muligheten til å ta bilder i sterkt sollys uten at det påvirker kvaliteten på bildet ditt.

Bedre kontrast og tekstur
Ved å redusere refleksjoner og øke fargemetningen, kan et polariseringsfilter bidra til å øke kontrasten og teksturen i bildene dine. Dette kan være spesielt nyttig når du tar bilder av landskap eller arkitektur.


Å bruke et 7Artisans polariseringsfilter på kameraet kan forbedre kvaliteten på bildene dine og gi deg muligheten til å ta bilder i situasjoner der du ellers ville hatt problemer med refleksjoner og blendende lys. Når du tar bilder utendørs, er et polariseringsfilter en viktig tilbehør som kan hjelpe deg med å ta fantastiske bilder som skiller seg ut fra resten.

Tilleggsinformasjon

Filter størrelse

46mm, 49mm, 52mm, 55mm, 58mm, 62mm, 67mm, 72mm, 77mm, 82mm