🇳🇴7artisans.no siden 2017

🚀Gratis frakt på ordre over 2000,-

💎5 års garanti

Kontakt oss

kundeservice for 7artisans Norge. Beste kameralinser fra 7artisans.

Kundeservice

Har du spørsmål ang våre produkter eller lurer du på noe ang din ordre? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne.🥳

Firmainformasjon

BRAVES GLOBAL AS
Kirkegaten 1b

4878 GRIMSTAD

Org: 917 187 525

Braves har distribuert 7Artisans siden 2017 i norden. 

Du kan lese mer om Braves Global AS her.

Brønnøysundsregisteret for Braves Global AS

Proff.no for Braves Global AS

Angrerett skjema

Ved bruk av angreretten så last ned skjema og fyll ut. Send dette inn sammen med varen og per e-post.

Ofte stilte spørsmål

Når vi sender din forsendelse bestiller vi en fraktseddel hos DHL eller Fedex Express. Denne blir klistret på din pakke og sendt med bil til DHL/Fedex sitt logstikksenter. Sporingsnummeret blir ikke aktivt før det ankommer logstikksenteret og blir registret inn. Dette kan ta inntil 24 timer.

Dersom du ikke er hjemme når DHL er ute til levering, så kan du ringe dem og endre leveringsadresse eller hente den hos DHL. Kontakt DHL Norge for å avtale henting eller endring. 👉🏻 https://dhl.no

Dersom du har bestilt feil linsefatning kan du returnere linsen til oss for å få refundert din bestilling eller få tilsendt en ny linse. Du er selv ansvarlig for å returnere denne til oss i Grimstad. Så raskt vi har mottatt din retur vil vi effektuere utsendelse av en ny linse. Evt refundere deg om du ønsker dette. Du må bruke angreretten og kontakt oss på support for å effektuere en retur.

Vi kan gi deg faktura, men det er avhengig av en kredittsjekk. Vi tilbyr ikke fakturakjøp til nye kunder på små beløp under 10.000,- For at vår kredittsjekk skal aksepteres må firma (Aksjeselskap) være mer  enn 3 år gammelt og har overskudd de siste 2 årene, samt registret med god likviditet. 

Vi ønsker å holde kostnadene lave slik at vi kan tilby deg de laveste prisene. Klarna er en veldig dyr tjeneste for oss som selger. Dersom vi skulle ha brukt Klarna måtte vi øke prisene på alle våre produkter. Den beste sikkerheten får du ved å bruke et kredittkort, dette gir deg de beste rettighetene  hos din bank. Langt bedre enn Klarna.

Vi har opplevd at i 1 av 1000 ordre så registerer DHL momsen feil i deres system. Dette er en feil og du skal IKKE betale noe. Kontakt oss på kundeservice så fikser vi dette raskt. Du skal aldri betale noe mere enn det du har betalt har på 7artisans.no

7Artisans har blitt en av verdens største på håndlagde kvalitetslinser med manuell fokus. Det finnes titusenvis av videoer på Youtube som gir deg omfattende omtale om tilnærme alle våre linser. 

Klikk her for å se videoer om våre linser på YouTube.

Rask levering på døren

Frakt fra 190,- Gratis frakt på ordre over 4500,- 320,- for DHL Express levert på døren med budbil.

14 dagers angrerett

Returner varen i uåpnet forpakning innen 14 dager, ikke no problem!

Vår beste garanti

Landsdekkende 5 års garanti mot produksjonsfeil på alle linser. 10 år på vesker.

Rask og sikker betaling

Vipps / Kredittkort / Faktura (for bedrift med kredittsjekk)