Håndtak til kamera

kr 750,00

Top montert kamerahåndtak som passer direkte til «hot shoe» på blitsfeste på de fleste kamera med blitsfeste.

7Artisans har:

  • 14 dagers angrerett
  • Inntil 5 års garanti mot produksjonsfeil
  • Leveringers rett på døra med DHL Express
Rask og sikker betaling

Å lage video med speilløse kameraer er blitt mer og mer populært i de siste årene, og mange profesjonelle filmskapere og videoprodusenter har begynt å bruke kamera som Sony A7S, Panasonic GH6 osv. Speilløse kameraer har mange fordeler, inkludert lav vekt og høy bildekvalitet, men det kan være utfordrende å håndtere dem under opptakene. Derfor har mange videoprodusenter begynt å bruke toppmonterte kamerahåndtak for å gjøre opptakene lettere og mer komfortable. Her er tre grunner til å bruke et toppmontert kamerahåndtak når man jobber med videoproduksjon med speilløse kameraer.

  1. Bedre ergonomi og stabilitet Når du holder et speilløst kamera med bare hendene, kan det være vanskelig å oppnå god stabilitet og ergonomi. Dette kan føre til skjelvende og ujevne opptak, spesielt når du beveger kameraet eller går. Et toppmontert kamerahåndtak gir en mer stabil plattform å holde kameraet på, og gjør det lettere å kontrollere bevegelsene til kameraet. Det gir også bedre ergonomi for hendene og gir deg mer kontroll over opptakene dine.
  2. Enklere å få høyere perspektiv Noen ganger trenger du å filme fra et høyere perspektiv enn det du kan oppnå med bare hendene. Med et toppmontert kamerahåndtak kan du enkelt løfte kameraet opp og filme fra et høyere ståsted. Dette kan være spesielt nyttig når du vil fange en panoramautsikt eller filme en scene fra et fugleperspektiv.
  3. Tillegg av flere tilbehør En annen fordel med å bruke et toppmontert kamerahåndtak er at det gir deg muligheten til å legge til flere tilbehør, for eksempel lys eller mikrofoner. Mange av disse tilbehørene krever en montering på toppen av kameraet, og det kan være vanskelig å feste dem direkte til kameraet. Med et toppmontert kamerahåndtak kan du enkelt montere disse tilbehørene og ha dem innen rekkevidde.

Toppmontert kamerahåndtak gir bedre ergonomi og stabilitet, gjør det enklere å filme fra et høyere perspektiv, og gir deg muligheten til å legge til flere tilbehør på kameraet ditt. Disse fordelene gjør det til et uunnværlig verktøy for videoprodusenter som bruker speilløse kameraer.