Ryggsekk Twill Khaki

kr 2550,00

Håndsydd ryggsekk  i twill stoff med tykke lærdetaljer og kraftig YKK messing glidelås, knapper og festere. Twill stoff er et ekstremt tettvevd bomullsstoff som gjør den vanntett selv uten voks. Twill typen er satt inn med en parafinmiks som gir ekstra slitestyrke og motstand mot skitt og vann. Twill bomullen blir mykere med bruk og har en helt tørr overflate fri for fett.

Nordic Artisans har laget en strukturert ryggsekk med flere lommer innvendig til datamaskin, notatblokk o.l. Det er også en stor lomme på forsiden av ryggsekken. S

Størrelse: 37cm x 12 cm x 42cm

Farge: Khaki / Brun / Beige

10 års garanti.

7Artisans har:

  • 14 dagers angrerett
  • Inntil 5 års garanti mot produksjonsfeil
  • Leveringers rett på døra med DHL Express
Rask og sikker betaling

Nordic Artisans twill ryggsekken er det perfekte eksempelet på en allsidig og funksjonell sekk. Den har en romslig kapasitet og bærer lasten din komfortabelt på tur eller på jobb. Med en design som er ren og ryddig, uten unødvendige funksjoner, går ryggsekken stille og arbeidsomt om sin virksomhet på en stødig måte.

Vi har kombinert de individuelle styrkene til flere av våre signaturmaterialer for å skape vår bestselgende ryggsekk. Hovedrommet er laget med oljefinish Tin Cloth for å beskytte utstyret ditt mot regn, sludd og snø, akkurat som det har beskyttet generasjoner av tømmerhuggere og sportsmenn i de regnvåte skogene i nordvestlige Europa. Tin Cloth er en tettvevd canvas som er grundig impregnert med en parafin-voks formulering for maksimal vannavstøtende effekt. Vår 2-lags Rugged Twill, et industrielt sterkt stoff fra det ikoniske britiske Millerain, danner ryggpanelet og forsterker basen for økt struktur og holdbarhet. De polstrede skulderstroppene er laget med Tin Cloth og foret med Moleskin, en fløyelsmyk bomull som minimerer glidning og forbedrer pusteevnen.

Nordic Artisans Twill-ryggsekkens romslige, forede hovedrom er sikret med en solid messing, «heavy duty» YKK®-glidelås som er beskyttet mot vann av en Tin Cloth renne langs hele lengden. Den strekker seg mer enn halvveis ned i sekken, for enkel tilgang og synlighet til hele ryggsekken. Ryggpanelet og den tilkoblede datamaskinlommen holder en 15-tommers datamaskin enkelt – og begge er polstret for å beskytte innholdet eller ryggen din fra skarpe eller store laster. Utvendig lomme er kileformet med hjørnespenner, slik at den kan forbli lavprofilert eller utvides for å øke kapasiteten. Lommen med trykknapp kan betjenes med én hånd, slik at essensielle gjenstander med hurtig tilgang holdes tørre.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.