Black Mist Filter 1/8 stop

kr 550,00kr 700,00

Kvalitets Black mist filter i et stort utvalg dimensjoner. Perfekt for alle 7artisans linser samt andre linser. Alle våre filtere holder høy kvalitet og er den perfekte måten å beskytte din linse oppnå bedre farger og en soft og mer analog effekt.

Teknisk

  • 1/8 stop lysstap
  • 6061 aluminium
  • Importert glass fra Japan
  • fra 46mm til 82mm størrelse

Filteret fungerer ved å spre lyset som kommer inn i linsen, noe som gir en mykere og mer subtil effekt på bildene. Dette skaper en diffus effekt som kan redusere skarpheten i bildene, spesielt rundt høylys og skyggeområder. Black Mist-filteret har også en tendens til å øke kontrasten og dybden i bildene, samtidig som det bevarer detaljer i høylys og skyggeområder.

Black Mist-filtre er spesielt populære innen filmindustrien og brukes ofte i portrett- og skjønnhetsfotografering. Filteret kan gi en mykere og mer jevn hudtone på modellen, samtidig som det gir en subtil glød og dybde til bildene. Det kan også brukes i landskapsfotografering for å skape en myk og drømmeaktig effekt på bildene.

Det er viktig å merke seg at bruken av Black Mist-filteret kan påvirke eksponeringen og fokuset i bildene, spesielt når du bruker høyere styrker av filteret. Det kan også påvirke kvaliteten på bildene hvis du bruker et billig eller dårlig kvalitetsfilter. Derfor er det viktig å velge et kvalitetsfilter som er riktig størrelse for kameraet ditt, og å justere eksponeringen og fokuset på riktig måte for å få best mulig resultat.

7Artisans har:

  • 14 dagers angrerett
  • Inntil 5 års garanti mot produksjonsfeil
  • Leveringers rett på døra med DHL Express
Rask og sikker betaling

3 gode grunner til å bruke et black mist filter

7Artisans Black Mist-filter er en type optisk filter som brukes på kameraer for å skape en myk og diffus effekt på bildene. Filteret er også kjent som et «Black Pro Mist» filter eller «Soft Contrast» filter, og er vanligvis tilgjengelig i forskjellige styrker og størrelser.

Men når bør man egentlig bruke et Black Mist-filter på kameraet sitt? Her er noen situasjoner der det kan være hensiktsmessig å bruke filteret:

Portrettfotografering og video: Black Mist-filtre er spesielt populære innen portrettfotografering og skjønnhetsfotografering. Filteret kan gi en mykere og mer jevn hudtone på modellen, samtidig som det gir en subtil glød og dybde til bildene. Hvis du ønsker å skape et drømmende og romantisk utseende på portrettene dine, kan et Black Mist-filter være et godt valg.

Landskapsfotografering og video: Selv om Black Mist-filtre ofte brukes i portrettfotografering, kan de også være nyttige i landskapsfotografering. Filteret kan gi en myk og drømmeaktig effekt på bildene, noe som kan være spesielt nyttig hvis du vil skape en følelse av mystikk eller romantikk i landskapsbildene dine.

Kreativ fotografering: Hvis du ønsker å eksperimentere med ulike effekter og stiler i fotograferingen din, kan et Black Mist-filter være et morsomt og kreativt verktøy å bruke. Filteret kan gi en unik og subtil effekt på bildene dine, og kan hjelpe deg med å skape en helt spesiell atmosfære og stil i arbeidet ditt.

Det er imidlertid viktig å merke seg at bruken av Black Mist-filteret kan påvirke eksponeringen og fokuset i bildene, spesielt når du bruker høyere styrker av filteret. Det kan også påvirke kvaliteten på bildene hvis du bruker et billig eller dårlig kvalitetsfilter. Derfor er det viktig å velge et kvalitetsfilter som er riktig størrelse for kameraet ditt, og å justere eksponeringen og fokuset på riktig måte for å få best mulig resultat.

I konklusjonen kan vi si at Black Mist-filteret kan være et nyttig verktøy i fotografering, spesielt innen portrettfotografering, landskapsfotografering og kreativ fotografering. Det er imidlertid viktig å være forsiktig og velge et kvalitetsfilter som er riktig størrelse for kameraet ditt, og å justere eksponeringen og fokuset på riktig måte for å få best mulig resultat.

Nordic Artisans Film for Adobe Lightroom

Nordic Artisans Analog Film emulsjoner er spesialutviklede presets for Lightroom som forvandler dine digitale RAW og JPEG bilder til analoge fotografier med ett klikk. Nordic Artisans Film Lightroom Presets gjør at du tar ta dine bilder til et nytt nivå.

Bygget på analyse av tusenvis av scannede analoge fotografier har de matchet farger, kontrast og kornstørrelse. Alle emulsjonene passer til alle kamera RAW filer, samt JPEG og DNG.

Tilleggsinformasjon

Filter størrelse

46mm, 49mm, 52mm, 55mm, 58mm, 62mm, 67mm, 72mm, 77mm, 82mm