CMG – Canon R5 / R6 Cinematic LUTs

kr 330,00

Den nye Canon EOS R5 har nettopp blitt lansert. Nydelig 8K-video, 4K 120 FPS, 8 trinn av IBIS, en imponerende 45 MP sensor og mange flere fantastiske funksjoner åpner opp uendelige muligheter for filmskapere og fotografer over hele verden. Siden jeg har jobbet med Canon 5D Mark IV og EOS R i lang tid, har jeg nettopp laget 8 individuelt tilpassede kinematografiske looks for de nye Canon R5- og Canon R6-speilløse kameraene.

Dette er inkludert i pakken

  • 8 kinematografiske LUT-er for C-Log (.cube filer)
  • 8 avsluttende LUT-er for rec.709 (.cube filer)
  • 10 kinematografiske LUT-er for C-Log3 (BT.709) laget for overvåking og fargejustering av opptak som er skutt overeksponert (+1 til +2 trinn)

Kompatibel med Adobe Premiere, Final Cut X, DaVinci Resolve, Photoshop og annen programvare som bruker 3D LUT-er.

Disse LUT-ene vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av 12-bit / 10-bit video (men fungerer også med komprimerte kodeker) og konvertere opptakene dine til kinematografiske og øyevennlige visuelle bilder. Uansett om du bruker C-Log (Canon Log), C-Log3, Cinestyle eller en tilpasset profil som James Millers Neutral – 3D LUT-ene i denne pakken fungerer perfekt med flere bildeprofiler og innstillinger. Sørg for å overeksponere med 1 stopp hvis du filmer i C-Log og minst +1 / +2 stopp på C-Log3 for å få mest mulig ut av opptakene dine!

For øyeblikket er Clog3 LUT-ene bare for BT.709-fargeområdet og ikke for Cinema Gamut (fordi jeg bruker disse til å overvåke opptakene mine på Atomos Ninja V+ – og det er ingen måte å registrere Cinema Gamut riktig på Ninja V / V+ fordi fargeområdet er for stort til å bli sendt gjennom HDMI 2.0-porten til Atomos).

Støttede kameraer
Disse LUT-ene ble spesielt laget for Canon R5, Canon R5 Mark II, Canon R6, Canon R6 Mark II, men vil også fungere med opptak fra kameraer som Canon EOS R, Canon EOS RP, Canon 5D Mark IV.
🔥Husk at du vil få mest mulig ut av opptakene dine hvis du filmer i 10-bit / 12-bit i 4K eller 8K-oppløsning.

7Artisans har:

  • 14 dagers angrerett
  • Inntil 5 års garanti mot produksjonsfeil
  • Leveringers rett på døra med DHL Express
Rask og sikker betaling

Video laget med Cinematic LUTS pack for Canon R kamera.