CMG iPhone LUT pakke

kr 285,00

Du får -10% rabatt på originalprisen hos Christian Mate Grab

iPhone Cinema LUTs Collection er den ultimate pakken for å ta iPhone-videoopptakene dine til neste nivå. Med 10 tilpassede filmutseender (.cube LUTs) som er designet spesielt for iPhone-video, er denne pakken perfekt for filmskapere og videoredigerere som ønsker å skape fantastiske, kinematografiske visuelle effekter på farten.

Pakken inkluderer 10 tilpassede 3D LUTs for iPhone-video.

Kompatibilitet for alle store videoredigeringsprogramvare, inkludert Final Cut Pro X, Premiere Pro, DaVinci Resolve, VN App og Capcut, kan du bruke disse LUTs i hvilken som helst redigeringsarbeidsflyt du foretrekker.

Enten du er en profesjonell filmskaper eller bare begynner med videoredigering, er iPhone LUTs-pakken den perfekte fargegradepakken for å ta iPhone-opptakene dine til neste nivå og få den kinematografiske filmutseendet. Med 10 fantastiske utseender å velge mellom, kan du raskt og enkelt oppnå den perfekte estetikken for Reels, TikToks og Youtube Shorts.

For å oppnå best mulige resultater, bør du bruke standard iPhone-kamera-appen til å ta opp videoene dine. Jeg anbefaler å slå av HDR. Disse LUTene fungerer med ProRes-opptak og vanlige kodeker.

7Artisans har:

  • 14 dagers angrerett
  • Inntil 5 års garanti mot produksjonsfeil
  • Leveringers rett på døra med DHL Express
Rask og sikker betaling