Tilbud!

Rensekit for kameralinser

Opprinnelig pris var: kr 590,00.Nåværende pris er: kr 190,00.

-68%

Det perfekte kittet til å rense og rengjøre dine linser samt sensor. Kit inneholder:

  • Blåsepimpett
  • Myk børste
  • Microfiber klut
  • Rensespray (tom, må fylles selv)

Til rensespray anbefales Blåtind blårense 1l e.l isopropanol.

7Artisans har:

  • 14 dagers angrerett
  • Inntil 5 års garanti mot produksjonsfeil
  • Leveringers rett på døra med DHL Express
Rask og sikker betaling

Når du er en stolt eier av et kamera og objektiver, er det viktig å huske på at de krever jevnlig vedlikehold og rengjøring. Støv, skitt og fingeravtrykk kan redusere bildekvaliteten og til og med skade utstyret over tid. Det er derfor viktig å ha et renseutstyr for kamera og linser, og det er spesielt fire verktøy du bør ha: blåsepimpett, børste, microfiber klut og rensespray.

Blåsepimpett er et effektivt verktøy for å fjerne støv og smuss fra kamera og linser. Dette er spesielt viktig før du bruker en børste eller klut, slik at du unngår å gni skitt og støv på overflaten og lage riper. Blåsepimpett er en liten gummi- eller plastpære med en tut som blåser ut luft når den klemmes sammen. Det er viktig å ikke blåse for hardt, da det kan blåse smuss og støv enda mer inn i kameraet og linsen.

Børster er også en viktig del av kamerarenseutstyret. De brukes til å fjerne større partikler som sand og jord som kan sette seg fast på kameraet og linsen. Det er viktig å bruke en myk børste som ikke skader overflaten. Det er også viktig å unngå å bruke vanlige støvsugerbørster, da de kan være for harde og kan lage riper.

En microfiber klut er en annen viktig del av kamerarenseutstyret. Dette er en myk, ikke-slipende klut som brukes til å tørke bort fingeravtrykk og annet smuss fra kameraet og linsen. Det er viktig å aldri bruke papirhåndklær, t-skjorter eller annet materiale som kan skrape eller etterlate lo på kameraet og linsen.

Til slutt er det en god idé å ha en spesiell rensespray for kamera og linser. Disse sprayene er spesielt formulert for å rense overflater uten å etterlate rester eller skade utstyret. Det er viktig å sjekke at rensesprayen ikke inneholder alkohol eller andre skadelige kjemikalier som kan skade overflaten eller belegget på linsen.

Å ha et godt renseutstyr for kamera og linser er ikke bare viktig for å opprettholde bildekvaliteten, men også for å forlenge levetiden til utstyret ditt. Det kan virke som en liten investering å kjøpe blåsepimpett, børste, microfiber klut og rensespray, men det vil betale seg i det lange løp. Husk også å være forsiktig når du rengjør kameraet og linsen din, og å alltid bruke riktig verktøy for å unngå skade.