UV Filter

kr 600,00kr 700,00

Kvalitets UV Filter i et stort utvalg dimensjoner. Perfekt for alle 7artisans linser samt andre linser. Alle våre filtere holder høy kvalitet og er den perfekte måten å beskytte din linse samt gi den beskyttelse mot strølys og uv. Teknisk

  • 6061 aluminium
  • Importert glass fra tyskland
  • fra 46mm til 82mm størrelse

7Artisans har:

  • 14 dagers angrerett
  • Inntil 5 års garanti mot produksjonsfeil
  • Leveringers rett på døra med DHL Express
Rask og sikker betaling

4 gode grunner til å bruke UV filter på din linse

UV-filter, også kjent som et ultraviolett filter, er et filter som brukes på kameraet for å blokkere ultraviolette stråler fra solen og andre kilder. Det beskytter også kameraets linse mot riper, skitt og andre skader. Men er det alltid nødvendig å bruke et UV-filter på kameraet ditt? Her er noen situasjoner der bruk av et UV-filter kan være til nytte:

Beskytte kameraets linse
UV-filteret fungerer som en beskyttelse av kameraets linse. Det forhindrer skader på linsen som kan oppstå når du bruker kameraet utendørs, og reduserer risikoen for at linsen blir skadet hvis du ved et uhell slipper eller støter kameraet mot en overflate.

Redusere blåstikk
UV-filteret kan også bidra til å redusere blåstikk i bildene dine, spesielt når du tar bilder i høye høyder eller i fjellområder. Dette skyldes at høyere høyder har høyere UV-stråling, noe som kan føre til at bildene dine får en blå tone. Ved å bruke et UV-filter, kan du redusere denne effekten og få mer naturlige farger i bildene dine.

Bedre kontrast og skarphet
UV-filteret kan også bidra til å øke kontrasten og skarpheten i bildene dine. Dette skjer fordi UV-filteret blokkerer uønsket lys, noe som gir deg mer kontroll over eksponeringen og fokuset i bildene dine.

Redusere blendende lys
UV-filteret kan bidra til å redusere blendende lys, spesielt når du tar bilder i direkte sollys. Dette kan gi deg muligheten til å ta bilder i sterkt sollys uten å påvirke kvaliteten på bildet ditt.

Det er viktig å merke seg at bruk av UV-filteret kan påvirke bildekvaliteten, spesielt når du bruker billigere filtre av lav kvalitet. Du kan oppleve forvrengning eller uklarhet i bildene dine, spesielt i dårlige lysforhold. Det er derfor viktig å investere i et kvalitetsfilter som ikke vil påvirke bildekvaliteten negativt.

Bruk av et UV-filter kan bidra til å beskytte kameraets linse og gi deg bedre kontroll over bildekvaliteten når du tar bilder utendørs. Det kan også redusere blåstikk, øke kontrasten og skarpheten, samt redusere blendende lys. Det er imidlertid viktig å investere i et kvalitetsfilter for å unngå forvrengning eller uklarhet i bildene dine.

Tilleggsinformasjon

Filter størrelse

46mm, 49mm, 52mm, 55mm, 58mm, 62mm, 67mm, 72mm, 77mm, 82mm