35mm F0.95

kr 3290,00

7Artisans flaggskip-portrettlinse for crop sensor og spilløse kamera. 35mm er skarp til å være en F0.95 og linsen gir et klassisk bilde på full blender åpning, og en utrolig vakker bokeh. Dette er for deg som vil ha tilbake film looken både på video og bilde.

Som alle 7Artisans linser er hele linsekroppen laget i CNC dreid metall og både ser og føles ut som om den skulle koste 10x mer.

Teknisk

 • 35mm 
 • F0.95 – F16
 • 37cm minimum fokusdistanse
 • Filterstørrelse: 52mm
 • Vekt: 369g

Les mer om protrettfotografering her

Les om forskjellen 35mm og 50mm objektiver

(3 omtaler)

7Artisans har:

 • 14 dagers angrerett
 • Inntil 5 års garanti mot produksjonsfeil
 • Leveringers rett på døra med DHL Express
Rask og sikker betaling

Nordic Artisans Film presets for Adobe Lightroom

Nordic Artisans Analog Film emulsjoner er spesialutviklede presets for Lightroom som forvandler dine digitale RAW og JPEG bilder til analoge fotografier med ett klikk. Nordic Artisans Film Lightroom Presets gjør at du tar ta dine bilder til et nytt nivå.

Bygget på analyse av tusenvis av scannede analoge fotografier har de matchet farger, kontrast og kornstørrelse. Alle emulsjonene passer til alle kamera RAW filer, samt JPEG og DNG.

Spesialutviklet for å matche 99.9% av retro analog film på alle foto kameratyper (RAW/JPG) samt iPhone (DNG). Passer også på video (REC709) i Lightroom.

Linsen passer  EOS-M, Fuji-FX, Microfourthirds (m43), Nikon Z og Sony E. Dybdeskarpheten (DOF) er helt ekstrem på denne linsen og gir deg nydelig bokeh til både portrett og street fotografering.

 • 12 blader diaphram
 • Laget i full aluminium gir en utrolig god håndfølelse og ergonomi
 • APS-C (Passer fullformat, men da i crop mode)
Denne 35mm gir 70mm på og M43 og 50mm på APS-C. Dette gir mulighet for ekstremt mye kreativt foto og video arbeide.
 
Pakken innholder:
1x Svart 7artisans 35mm / f0.95 Lins

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,570 kg
Linsefatning

Sony E, EOS-M, Fuji-FX, M43, Nikon Z

3 omtaler for 35mm F0.95

 1. Kevin G.

  Veldig lyssterk og en helt vanvittig bokeh på mitt fuji xpro2. Fokusplanet er veldig lite så her må du bruke zebra funksjon for å treffe på fokus. Bildene blir fantastiske, relativt skarp i senter og lite skarp mot kantene. Passer perfekt til mitt kamera og min stil. Anbefales.

 2. Jan K.

  Kjøpte denne til video bruk primært og den skuffer ikke, vil si den gir et klassisk eller vintage look. Det er flares når du filmer i motlys men synes dette faktisk ser veldig bra ut da jeg er ute etter den følelsen. som alltid er kvalitetsfølelsen på linsene utrolig bra. Anbefaler om du trenger mye lys og bokeh, men ikke ønsker sylskarpe digitale bilder.

 3. Karl Thomas W.

  Videolinse for alle pengene. Fantastisk bokeh og grader veldig bra med vintage kodak luts.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.